Bezig met laden...

Laptop Accu Extended 10.8V 6600mAh voor Dell Latitude E5400/E5410. E5500/E5510

Op voorraad

Leverbaar binnen 3-5 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 20+

€ 36,95

Dubbel zo lang werken voor bijna de helft van de prijs

Veel meer energie voor veel minder geld. Dat kan met deze Blu-Basic extended laptop accu. Zo hoeft uw klant zijn of haar laptop niet meer zo snel op te laden, wat extra vrijheid geeft. En dat voor de allerlaagste prijs. Om al die stroom te bewaren is deze accu wat dikker, waardoor de laptop gekanteld komt te staan. Dat is goed voor de houding!

VĂ©Ă©l langer draadloos werken

Dubbel zo lang werken op een lading, thuis Ă©n onderweg. Los van dat de accucapaciteit achteruit gaat naar mate een laptop accu ouder wordt, kan het voor een klant fijn zijn om net wat extra energie bij zich te dragen. Een volle extended accu gaat bijna twee keer zo lang mee als een standaard laptop accu.

Een stukje ergonomie als bijkomstigheid

Al die extra capaciteit moet wel ergens opgeslagen worden. Daardoor is een extended accu wat dikker dan een standaard model, waardoor deze wat uitsteekt. De laptop komt dan wat schuin te staan. Dit zorgt voor een betere houding en de polsen worden minder belast.

Blu-Basic voor de laagste prijs

Onze prijsvechter Blu-Basic is een goed alternatief. U en uw klanten betalen niet voor het merk bij extended accu's van Blu-Basic. En dat merkt u! Vergelijkbare kwaliteit, voor de allerlaagste prijs. Zo bieden wij voor ieder budget een oplossing. Wilt u voor Ă©xtra kwaliteit gaan? Bekijk dan ons alternatief van het merk Yanec.

Specificaties

  • Deze accu heeft een accucapaciteit van 6600.00 mAh
  • Een uitgangsvoltage van 10.80 - 11.10 V
  • Er zitten 9 Cellen cellen in de accu
  • De batterijtechnologie is liion
  • En u krijgt er 12 Maanden garantie op

Bekijk de specificaties onder op deze pagina voor meer technische gegevens.

Vervanging of reserve

Wanneer de laptop accu van uw klant helaas stuk is, kunt u deze Blu-Basic extended laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is voor uw klant ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heeft hij of zij altijd een extra volle accu bij zich voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

Meer informatie

SKUBLA010729
EAN8718717070231
MerkBLU-BASIC
KleurZwart
Batterij Capaciteit (mAh)6600
Batterij Capaciteit (Wh)73
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Onze website gebruikt cookies. Als u onze website gebruikt, gaat u akkoord met de cookies zoals uitgestippeld in ons privacybeleid.


Klik hier voor meer informatie